Nový trend infuzování : esence chutí a vůní : recepty na domácí oleje, octy, omáčky, bittery, limonády a další dobroty /

Návody na přípravu různých ochucovacích výluhů, odborně zvaných infuze, domácí bylinné nálevy, extrakty, nealkoholické nápoje, ochucené oleje, octy, vývary, přísady do sladkostí aj.

Hlavní autor: Coopey, Erin, 1967-
Další autoři: Mádrová, Ivana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Metafora, 2017
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Běstovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
439310001860 2953 641 (neuvedeno) Dostupné